Cloud Controlling Avatar i hvid

Regnskab og budget

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder at stå for dit regnskab. Udover bogføring så er regnskabet i sin helhed også noget som man bruger utrolig mange timer på som virksomhedsejer. Alle de timer kunne være brugt, der hvor virksomhedens styrker ligger, hvilket altså betyder spildt indtjening. Vi kan hjælpe jer med at ligge et godt budget som passer til jeres og virksomhedens behov.

Vores største fokus er altid kunden. Kundens behov og krav til regnskab er vigtigt både i processen om at få et godt samarbejde, men også kundens helhedsoplevelsen af vores arbejde er noget som vi ønsker vægtes højt. Derfor er det også vigtigt for os at kunden altid føler sig i centrum og at kunden er tilfreds med det arbejde, der bliver eksekveret for dem.

Få forståelse for...

*Klik på den boks du ønsker at lære mere om*

 

Virksomhedens regnskab bliver lavet på baggrund af bogføringen og viser alle transaktioner summeret i grupper, som skaber et overordnet overblik. 

Regnskabet består primær af en balance og resultatopgørelse.

Balance giver et billede af, hvilke værdier virksomheden ejer og hvilke gældsforpligtelser virksomhed har. 

Resultatopgørelsen viser, hvor stort er overskud eller underskud som virksomheden har lavet. 

Regnskabet danner også grundlag for skatteberegningen af virksomhedens resultat, hvorfra der udregnes den aktuelle virksomhedsskat som skal betales. 

Der er forskellige krav til dit regnskab og hvordan du skal føre det, afhængig af din virksomhedsstørrelse og selskabsform.

Periodebalancer eksempelvis kvartals- eller månedsbalancer er grundlag for analyse og løbende styring og overblik over virksomheden løbende status.

Et budget er en "plan" for, hvordan virksomhedens resultater og pengestrømme vil tage sig ud i fremtiden ud fra de forventninger som der ønskes. 

Der kan lægges budgetter efter utallige måleforhold som kan skræddersyes til virksomheden på forskellige niveauer; for en afdeling, for en område eller samlet for hele virksomheden.

Når man laver et budget, bedømmer man de forventede indtægter og omkostninger og tilretter efter nye og ændrede forudsætninger. 

Der findes mange forskellige måder at gribe budgettet an på og budgetudarbejdelse er et omfattende arbejde, hvis det skal være realistisk, motiverende og samtidig være i overensstemmelse med virksomheden målsætninger og forventninger. 

Det siger vores kunder?

"Når rådgivningen har første prioritet, er du kommet til det rigtige sted. Cloud Controlling er et firma med sans for rådgivning, sparring og detaljer. Man mødes i øjenhøjde, og de forstår at formidle og tilbyde kompetent hjælp. Vi har været med Cloud Controlling siden de startede og oplever hver gang en professionel håndtering og har brugt dem til blandt andet årsregnskaber, budgetter og senest hjælp til COVID-19 håndtering og hjælpepakker. Vi føler os trygge i deres hænder og det er den bedste vejledning vi hidtil har fået."

MadIndustrien i Vejle

Michele Poulsen

, Indehaver af Madindustrien

"Vi har i vores organisation benyttet os af Cloud Controlling gennem snart 3 år og er meget tilfredse. Cloud Controlling har ikke blot hjulpet os med stærk ekspertise i regnskab og eksempelvis stiftelse af holding, men har også været en solid støtte i navigeringen af Covid-19 pandemien og hvad det har medbragt af udfordringer. Vi sætter særligt pris på den sparring de byder os, den hurtige responstid, samt den klare og tydelige information de formidler videre til os. Vi regner med at blive hos Cloud Controlling i rigtig mange år."

Mohira Tacoshop fra Street Food Vejle

Mathias Ohira

, Direktør i Mohira

Carina Kajhøj fra Cloud Controlling

Skal vi hjælpe med dit regnskab?

Vi er klar til at hjælpe dig den rigtige vej imod succes og frigøre dig tid ved at overtage dit regnskab og alt tilhørende. Derudover kan vi også sammen ligge et budget, der passer til dine og virksomhedens behov. Kontakt os på mail, telefon eller via kontaktformularen.