Cloud Controlling Avatar i hvid
Bogføring, moms og løn
Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder bogføring af jeres virksomheds regnskab, hvilket inkludere bilag, moms, lønninger mm. Vi tilbyder derudover også angivelse af dette til de offentlige myndigheder.

Vores største fokus er altid kunden. Kundens behov og krav til regnskab er vigtigt både i processen om at få et godt samarbejde, men også kundens helhedsoplevelsen af vores arbejde er noget som vi ønsker vægtes højt. Derfor er det også vigtigt for os at kunden altid føler sig i centrum og at kunden er tilfreds med det arbejde, der bliver eksekveret for dem.

Få forståelse for...

*Klik på den boks du ønsker at lære mere om*

Bogføring er virksomhedens økonomiske grundsten, hvor man foretager registering af indtægter og udgifter som virksomheden har, som i sidste ende danner grundlag for momsregnskabet og årsregnskabet. Den daglige bogføring kan være alt afgørende for at lave løbende analyser og opfølgning af virksomhedens drift og udvikling. 

Uanset hvor stor en del af bogholderiet jeres virksomhed ønsker hjælp til, kan vi være behjælpelig. Vi kan håndtere mange forskellige bogføringssystemer og vil derfor gøre brug af det program, der måtte være et ønske om.

Bogføringen kan laves fuld digital, hvor bilag og kvitteringer bliver arkiveret i skyen frem for en mappe. Hvis jeres virksomhed endnu ikke er klar til det digital step, bogfører vi også ud fra fysiske bilag.

Bogføringen kan aftales efter hvad der passer ind i Jeres tidsplan, såvel månedlig som kvartalsvis, hvis der skulle være nogen præference. 

En debitor er en regnskabsmæssig betegnelse for en person/virksomhed der skylder penge til virksomheden for en vare eller en ydelse. 

 Når virksomheden sælger en vare eller en ydelse skal der sendes en faktura til kunden, som herefter betaler den hvorefter pengene indsættes på virksomhedens bankkonto. 

​Faktureringen kan foretages på mange forskellige måder, men foregår oftest elektronisk via e-mail eller pr. post. 

​Virksomheden kan ende med at have mange penge tilgode ved sine kunder. Det kan derfor være en fordel, at lavede løbende debitoropfølgning på sine tilgodehavender, således at forfaldsdatoer bliver overholdt. 

​Hvis forfaldsdatoen er overskredet, kan et effektivt rykkersystem formindske risikoen for at virksomhedens lider tab ved ikke at sit tilgodehavende. 

​En faktura skal overholde bogføringslovens krav om en faktura samt rentelovens regler herom.

En kreditor er en regnskabsmæssig betegnelse for person/virksomhed der har penge tilgode fra virksomheden fordi der er blevet leveret en vare eller ydelse. 

Når virksomheden køber en vare eller en ydelse, modtages der en faktura fra leverandøren, som herefter skal betales af virksomheden. 

Virksomheden kan ende med at skylde mange penge til sine kreditorer, fordi betalingsbetingelserne er forskellige. Det kan derfor være en fordel, løbende at lave opfølgning på sine kreditorer, således at forfaldsdatoerne bliver overholdt og virksomheden ikke modtager unødvendige rykkergebyr samt tilfredsstiller leverandørene, således at der kan aftales fordelagtige betalingsbetingelser.

Det er vigtigt at lave gode rutiner med betalinger og eventuel automatisere nogle af arbejdsgangene for at spare tid i netbanken. 

Lønudbetaling er en sårbart område for alle mennekser og er en ting, som er vigtigt at have styr på som virksomhed.

Der findes mange forskellige måder at være aflønnet på; månedsløn, timeløn, akkord, provision mm. 

Skatteafregning, feriepenge, overenskomster og pension er også væsentlige områder i forbindelse med lønberegningen samt afregning af disse. 

Vi kan også være behjælpelige med øvrig personalejura, såfremt der skulle opstår spørgsmål og situationer for din virksomhed, hvor paragraffer og dokumentation kan blive nødvendigt. 

Markedet for lønprogrammer er stort og vi vil gerne hjælpe dig med rådgivning og erfaring herom, som typisk af antallet af ansatte.

Hovedreglen er, at alle virksomheder er momspligtige hvis de sælger en vare eller en ydelse imod betaling. Der findes dog nogle undtagelser hertil. 

Momsregnskabet indgår i virksomhedens almindelige regnskab. Momsregnskabets skal vise hvor stor en andel der udgør salgsmoms og købsmoms samt energiafgifter af virksomhedens indtægter og udgifter. 

Formål med momsregnskabet er at opgøre, hvor meget du har tilgode eller skylder skat, som udregnes ud fra virksomhedens bogføring.

Momsreglerne er kompliceret og under konstant ændring, hvorfor det kan være svært at følge med og beregne den korrekte moms i følge den danske momslovgivning. Det er virksomhedens pligt at afregne den korrekte moms, hvorfor momsangivelser og betaling er vigtigt at have styr på. 

Der findes forskellige momsfrister, som afhænger er virksomhedens omsætningsstørrelse. 

Det siger vores kunder?

"Når rådgivningen har første prioritet, er du kommet til det rigtige sted. Cloud Controlling er et firma med sans for rådgivning, sparring og detaljer. Man mødes i øjenhøjde, og de forstår at formidle og tilbyde kompetent hjælp. Vi har været med Cloud Controlling siden de startede og oplever hver gang en professionel håndtering og har brugt dem til blandt andet årsregnskaber, budgetter og senest hjælp til COVID-19 håndtering og hjælpepakker. Vi føler os trygge i deres hænder og det er den bedste vejledning vi hidtil har fået."

MadIndustrien i Vejle

Michele Poulsen

Indehaver af Madindustrien

"Vi har i vores organisation benyttet os af Cloud Controlling gennem snart 3 år og er meget tilfredse. Cloud Controlling har ikke blot hjulpet os med stærk ekspertise i regnskab og eksempelvis stiftelse af holding, men har også været en solid støtte i navigeringen af Covid-19 pandemien og hvad det har medbragt af udfordringer. Vi sætter særligt pris på den sparring de byder os, den hurtige responstid, samt den klare og tydelige information de formidler videre til os. Vi regner med at blive hos Cloud Controlling i rigtig mange år."

Mohira Tacoshop fra Street Food Vejle

Mathias Ohira

Direktør i Mohira

Carina Kajhøj fra Cloud Controlling

Skal vi hjælpe med din bogføring?

Vi er klar til at hjælpe dig den rigtige vej imod succes og frigøre dig tid ved at overtage din bogføring af regnskabsbilag, moms, lønninger mm. Kontakt os på mail, telefon eller via kontaktformularen.